Jeg er fuld af gode undskyldninger

Og det er formentlig ikke lettere for mig at komme af sted til træning, end det er for dig.  

Jeg sidder i skrivende stund på mit hjemmekontor med udsigt til regn, og har gjort det lidt hyggeligt med kaffe og stearinlys mens jeg arbejder. Senere skal jeg træne.
Nu må vi se om jeg kommer af sted, tænker jeg – nærmest uden at registrere hvad der går i gang. Jeg kunne jo også lige få lavet lidt mere på kontoret, jeg skal have vasket, og måske er det bedre at jeg venter til en anden dag hvor jeg er mere oplagt. Jeg skal også have handlet og lave mad til venindemiddag i aften. Der er meget der er langt vigtigere.
Min hjerne er allerede i sving med at overbevise mig om, at det er bedre at blive inde. Det er jo blevet koldt. Og vådt! Det er en helt urimelig vejrfaktor der skal tænkes ind i dagens exceptionelt hårde ekstremtræning, der kræver min FULDE bevågenhed.

Det formildnende er, at jeg VED, at det bare er hjernespind og at det er MIG der bestemmer. Og at jeg kommer af sted, fordi jeg ved at jeg har det SÅ meget bedre længe efter.
Og at jeg ikke dyrker ekstremtræning.
Som om.

Og så kommer jeg til at tænke på jer, alle jer der går på mine og Mettes hold. I kommer af sted, uge efter uge. Nogle har endda et arbejde, små børn eller andet der gør at det er svært at passe ind, og kræver en del udeblivelser – men I holder ved!
Og det virker. Det lange seje træk, den faste rutine. Det er ikke det ene maraton du fik kæmpet dig igennem for fem år siden (det er godt gået, men du kan ikke blive ved at leve på det) eller alt det du har tænkt dig at gøre, når du ikke har så meget arbejde, når der ikke er mere vasketøj og når alle veninder er opvartet så mange gange, at de ikke orker mere hygge og mere lækker mad. Overhovedet.

 

Vi ved det godt. Det er den kontinuerlige træning og den daglige bevægelse der holder kroppen sund.

Men hvis du nu alligevel har en af de dage hvor du bare ikke kommer af sted, så er det godt at kunne holde træningen vedlige derhjemme. Mange af jer har fortalt, at I bruger det program jeg sendte ud inden sommerferien.
Det giver mig lyst til at lave mere af den slags, når tiden er til det.

 

Hvad kunne du ønske dig i et kommende mini-program?

Er der et bestemt emne?
Noget vi har lavet i salen som kunne være fint at have adgang til hjemme?
Jeg lover ikke at jeg opfylder jeres ønsker, men jeg lover at tage dem med i mine overvejelser.

Send mig en mail på mail@lottelarsen.com