Kursus: Fødderne – et fantastisk mesterværk

Fødder2 Fødder3 Fødder

Fødderne er en af de kropsdele, hvor træning ret hurtigt giver resultater, og det er aldrig for sent at komme i gang. De bærer os rundt i verden gennemsnitligt 10-15.000 skridt per dag. Ved hvert skridt trænes foden – hvis den altså får lov. Fodens knogler vejer kun ca. 100 g. – men kan holde til belastninger på flere gange vores kropsvægt og tusindvis af gentagelser – så det er bare med at bruge dem. Led, knogler og muskler er levende væv – som bliver stærkere når vi bruger dem og svagere når vi er passive- så bevæg dig og bevar dine fødder og ben stærke Og smukke.
På kurset kommer vi ind på teorien bag gener og ubalancer i foden, og vi afprøver og tester fodens funktioner. Rent praktisk skal vi arbejde med træningsøvelser for både ben og fødder. Det drejer sig både om at aktivere, udspænde og afspænde muskulaturen, for at skabe opmærksomhed,styrke og balance. Fodtøj spiller en stor betydning for fødderne, så vi skal kigge på hvilke sko, der giver fødderne de bedste arbejdsbetingelser Udover fodtøj har selve gangafviklingen en stor betydning både for fødderne og for resten af kroppen. Vi skal derfor arbejde med gangafvikling og de reflekser, der er involveret i den. Ved at arbejde med at genskabe balancen i fødderne, kan balancen i kroppen som helhed påvirkes positivt. Kurset vil være en kombination af teori og praksis

Tid: Søndag d. 31. maj 2015 kl. 11.00 – 14.00
Sted: Center for Liv, Ringstedgade 32a, 1.sal – 4000 Roskilde
Antal pladser: 14 stk.
Pris: 500 kr.
Medbring: Håndklæde til måtten, papir, blyant og de par sko du går mest i.
Tilmelding:bookingsystemet
SU: 30. maj 2015

Vigtigt: Betaling straks ved tilmelding på 9309 – 6500027205 eller MobilePay 2928 4836. Først når du har betalt er du sikret din plads. Tilmeldingen er bindende og der gives ikke penge retur.

 

Om underviseren
Mette Bøeg er Gotveduddannet bevægelsespædagog, massør og kraniosakral terapeut. Har egen praksis på Østerbro samt underviser på bevægelsespædagog-uddannelsen, bl.a. i temaet bækkenbund samt fødder. Mette er en meget kompetent og erfaren underviser. Hun er grundig, struktureret og en dygtig formidler. Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i et kursus med Mette.