Massage

– afspændende og dybdegående

Jeg har desværre ingen massagetider pt. da jeg har knust min albue og er sygemeldt. Jeg ved endnu ikke hvornår jeg er tilbage. Beklager. 

Tilbagevendende massage virker forebyggende – og du behøver selvfølgelig ikke at fejle noget for at få massage

Gotvedmassage er både afspændende og dybdegående, men uden at gøre ondt. Når det ikke gør ondt kommer jeg dybere ned i muskulaturen og får løsnet fysiske spændinger. Massagen tager udgangspunkt i at skabe helhedsfornemmelse og afbalancering i kroppen og skaber sammenhæng mellem krop og hoved – det psykiske og det fysiske.

Åndedræt og passive stræk bruges aktivt for at løsne muskelspændinger og øge bevægeligheden i kroppen. Massagen tilrettelægges efter dine ønsker og behov. Der anvendes olie og massagen udføres på briks.

Massage er godt til behandling af mange kropslige gener. Blandt meget kan nævnes; ondt i nakke og skuldre, ryg- og lændesmerter, ”musearm”, hovedpine, iskiassmerter, træthed, krampende ben, anspændthed og stress.

Massage frigiver hormonet oxytocin som nedsætter cortisol-indholdet i blodet og derfor virker afstressende. Kropsbevidstheden øges og således bedres evnen til at mærke kroppens signaler.

Tilbagevendende massage virker forebyggende – og du behøver selvfølgelig ikke at fejle noget for at få massage! Kom og prøv 1 time hvor du kan slappe af, få hjælp til at slippe tankerne og bare nyde.

Graviditetsmassage

Mulighed for graviditetsmassage. Vi har en speciel pude med plads til mave og bryster, så du kan ligge på maven selvom du er gravid. Skriv gerne i kommentarfeltet hvis du er gravid.

Du bedes medbringe 2 lagner. Lagner kan lejes til 50 kr.

NB! Det er desværre ikke muligt at bestille 90 min massage via online booking . Kontakt Lotte Larsen på mail@lottelarsen.com eller tlf. 2928 4836.