Mini-Retreats

Pilates Mini-Retreat på Villa Fjordhøj i Skælskør

Pilates, dynamisk Gotvedbevægelse, afspænding, meditativ bevægelse, selvmassage og fascierelease, fordybelse, fjorddyp og sauna, gåture, sund øko-mad, samvær, alenetid og meget mere.

 

Torsdag  d. 11. februar – fredag d. 12. februar 2021 Aflyst grundet Covid-19

 

Tag med på mini-retreat i Skælskør. Igen i 2021 tilbyder jeg muligheden for fordybelse i samvær med andre.

Forkæl kroppen og skærp sanserne med Pilates, Gotvedbevægelse, meditativ bevægelse og afspænding, smuk natur og god økologisk mad lavet fra bunden af lokale økologiske råvarer samt fjorddyp og sauna.

I godt et døgn har du mulighed for at fordybe dig i Pilates, bevægelse og afspænding. Kurset afholdes på Villa Fjordhøj i Skælskør, som ligger naturskønt med stor have og egen badebro lige ned til vandet. Den varme og uformelle stemning, skaber den perfekte ramme for tre dages fordybelse i krop og sind. Villa Fjordhøj hører til de mindre kursussteder og er derfor særlig velegnet til grupper, der ønsker intimiteten bevaret.

På mini-retreatet arbejder vi med stræk, åndedrætsøvelser, Pilatesøvelser, dansante bevægelser til god musik, meditative øvelser og stille væren. En blanding af Pilates, Gotvedbevægelse,, selvmassage, fascierelease og afspænding. Alt sammen noget som øger din krops styrke, smidighed og balance, samt tilfører dig ny energi.
Uanset om du ønsker at intensivere din træning, eller du blot ser turen som en mulighed for at få tid til at bruge din krop, er du meget velkommen. Der stilles ikke krav om et vist niveau, men du skal være indstillet på at arbejde fysisk. Nogle bruger den fysiske træning til at skabe klarhed i hovedet.
Træningen foregår i et særskilt lokale Templet (se billeder her ), som kun vi bruger. Bygningen har store vinduer, så vi skal træne med udsigt til have, himmel og hav.


Program

Torsdag

Kl. 9.00
Ankomst og indkvartering + Kaffe / the og boller

Kl. 10.00 – 12.00
Pilates og Gotvedbevægelse med afspænding

Kl. 12.30 Fælles frokost

Herefter egen tid til f.eks. at gå en rask gåtur, få en behandling *, besøge Skælskør by, læse eller solbade i en af stedets liggestole – hvis vejret er til det ;-)

Kl. 15.00 Mulighed for fjorddyp og sauna

Fra kl. 15.00 Kaffe og kage

Kl. 16.30 – 18.00 Fascierelease & blid bevægelse

Kl. 19.00
Fælles 2 retters middag

Herefter hygge og fælles samvær. Du kan tænde bål i haven, spille et af stedets spil, sludre over et glas vin, sidde i meditationsrummet eller gå tidligt i seng.

Fredag

Kl. 8.00 – 8.30
Stille morgen med stræk, åndedrætsøvelse, meditation

Kl. 8.30
Fælles morgenbuffet

Kl. 9.00 Mulighed for fjorddyp og sauna

Kl. 10.00 – 12.00
Pilates og afspænding

Kl. 12.30
Fælles let frokost og kom godt hjem


Ret til ændringer forbeholdes
*Behandlinger skal bestilles og betales direkte hos Villa Fjordhøj senest 14 dage før. Du kan se muligheder samt kontaktinformation på www.villafjordhoej.dk

Praktisk info

Datoer: Torsdag d. 11. februar – fredag d. 12. februar 2021

S.U.: 8. januar  2021

Adresse: Villa Fjordhøj, Rådmandsvej 23B, 4230 Skælskør – www.villafjordhoej.dk

Antal pladser: 9 stk. Fuldt booket 

Pris:
Enkeltværelse: 2600 kr.
Enkeltværelse med bad & toilet: 2700 kr.

Værelserne er meget forskellige i indretning og størrelse, nogle har fjordudsigt. Værelserne med eget bad og toilet er i en nyere tilbygning i haven. Fordelingen sker efter først til mølle princippet.

Prisen er for:

1 overnatning i stemningsfyldt værelse alle forskelligt indrettede (incl. linned og håndklæde)
2 dages undervisning (6 timer) på højt fagligt niveau
Mad lavet fra bunden af lokale og økologiske råvarer
Kaffe, the, frugt og kage
Brug af finsk sauna og meditationsrum
Øl, vin og vand er ikke inkluderet og skal købes på stedet. Vin koster fra ca. 300 kr. og øl og vand fra 30 kr.)

Tilmelding: Sker ved at kontakte Lotte på mail@lottelarsen.com eller tlf. 2928 4836 – ligesom du naturligvis er velkommen til at stille spørgsmål.

Medbring: Måtte eller liggeunderlag til træningen. Hvis du ønsker at anvende pude og tæppe skal denne også medbringes.
Badedragt og evt. badekåbe.
Badekåbe og ekstra håndklæde kan lejes på stedet for hhv. 50 kr. og 20 kr.

Transport: Det er muligt at komme med offentlig transport, men kørsel i bil er lettere. Jeg formidler gerne kontakten mellem deltagerne, så meddel gerne hvis du kører i bil og kan have nogen med.
Prisen er ekskl. transport.

Det med småt:
Du betaler et depositum på 500 kr. når du reserverer din plads. Dette returneres ikke. Din plads er først sikret når betalingen er modtaget.
Resten af beløbet betaler når der er nok tilmeldinger til at turen bliver gennemført, dog senest 1 måned inden afgang. Kurset gennemføres ved min. 9 deltagere. Aflyses kurset fra arrangørens side, eller bliver vi igen tvangslukket pga. Covid-19*, returneres pengene.

Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at overdrage din plads til en anden.
Du kan evt. tale med dit forsikringsselskab og høre om din rejseforsikring dækker, i tilfælde af sygdom.
Deltagelse på retreatet er på eget ansvar, både hvad angår ophold og undervisning. Lottelarsen.com fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse me fx. sygdom, skader, el.lign.
Der tages forbehold for fejl og ændringer.

COVID19:
Vi og vores værter på Villa Fjordhøj gør vores bedste for at følge COVID19 anbefalinger.
Du kan læse mere om hvordan vi gør det her.

* Vi tilbyder, at indbetalt fakturabeløb refunderes, med undtagelse af depositum, såfremt du selv eller nærmeste familie er testet positiv for Coronavirus forud for kursets start.

Rejsegarantifonden:
Dette retreat betragtes af Rejsegarantifonden som et sammensat rejseprodukt. LotteLarsen.com er ikke registreret i Rejsegarantifonden og rejsen er derved ikke omfattet fondens dækning ved evt. konkurs.