Ny adresse og flere hold

De sidste par måneder har jeg haft det luksusproblem, at mine Pilateshold har været propfyldte. Jeg har ikke længere kunne tilbyde nye kunder at gå til Pilates, ligesom jeg ikke længere har kunnet tilbyde gode “gamle” kunder at komme på drop in hold.

Flere Pilates hold
Det bliver der nu lavet om på!
Fra 1. november 2013  får jeg hold både tirsdag og onsdag. Du kan se holdplanen her.
1. november 2013 indgår jeg i et centerfællesskab med 7 andre forskellige behandlere. Det bliver meget spændende og jeg glæder mig til det. Nu får jeg nemlig både adgang til sal, behandlerrum – og kollegaer i samme hus.

Gode parkeringsmuligheder
Jeg HAR selvfølgelig tænkt på dig som kunde:
Jeg flytter ikke så langt fra min nuværende placering, det er meget behagelige og flotte lokaler vi skal være i, og ikke mindst, så bliver det let at komme til (tæt på stationen, og parkering lige ved døren på Bønnelyckes Plads).

Beliggenhed
De nye lokaler ligger Ringstedgade 32A 1.sal. Der er indgang fra parkeringspladsen. Lokalerne ligger ovenpå ejendomsmæglerfirmaet Home. Indgang via den udvendige jerntrappe.

Nedenfor kan du se nogle billeder af lokalerne. Det skal siges at det er billeder af den nuværende indretning, men jeg synes de giver et fint indtryk af lokalernes stand, sjæl og charme.

Ringstedgade 32a 1. sal, Pilates, Gotvedbevægelse, kvalitetstræning i Roskilde C

Salen Devah-Rum-01-MA

Tilmelding

Du kan allerede nu tilmelde dig et af holdene som starter 12. + 13. nov 2013 ved at sende mig en mail på mail@lottelarsen.com eller ringe til mig på 2928 4836

 

På forhåbentlig gensyn

Bedste hilsner Lotte