Referencer

Jeg mærkede det stille

Du er meget dygtig, inspirerende  og indlevende.
I dag bl.a. en meget dejlig indledning hvor vi skulle mærke kroppen siddende. Mærke at noget larmer OG mærke at det der er rart eller “stille”. Jeg var så heldig, for der var et lille punkt der var stille, og gennem timen bredte det sig til hele mig. Enstilhed jeg ofte har svært ved at mærke / finde. Tak for det. 

Helle, Roskilde

Jeg følte mig tryg og velkommen

Lotte kan skabe glæde i enhver sjæl med hendes passion for bevægelse i takt til musikken. Lotte har øje for at alle er med i fællesskabet. Med varme og et twist af humor fik hun mig til at føle mig tryg og velkommen på et skønt retreat, som havde et dejligt flow. 
Linnéa Dalgaard, Roskilde

Ny viden om kroppen

På denne tur fik jeg mulighed for at leve i nuet. Jeg fik leget med min krop og mit sind. Jeg fik styrket kendskab og ny viden om kroppen, og oplevede, at der stadig er rig mulighed for at lære den at kende, og dét på en professionel guidet rejse med Lotte.

Mette Lorentzen, pædagog

Hver øvelse går i dybden, modsat den overfladiskhed, jeg oftest har øvet

Fysisk har jeg i det meste af mit liv været i rimelig god form. Siden min tidlige barndom har jeg spillet fodbold, håndbold, badminton, tennis, sejlet, bokset, dyrket karate og jiujitsu, og de fleste andre sportsgrene.
Men de fleste af disse former har altid bygget musklerne op “udefra”. Dvs. større muskelgrupper, som

jo bearbejdes, når man træner ovennævnte sportsgrene.
Ved Pilatesundervisningen kan jeg mærke, hvordan muskelgrupper, jeg ikke engang anede jeg havde, bliver
bearbejdet og udviklet. Samtidig sker det på en helt anderledes måde end ved ovennævnte sportsgrene. Det er som om hver øvelse går i dybden modsat den overfladiskhed, jeg oftest har øvet. Jeg kan tydeligt mærke den indre kerne, når jeg spiller fodbold.
Psykisk er det fem kvarters afslapning for mit hoved, hvor hjernevirksomhed har været en naturlig
del af mit mere end 40’årige arbejdsliv med undervisning. Jeg kan mærke, at min psyke nyder at blive taget hensyn til. Din Pilatesundervisning giver mig et “helle” i en travl hverdag.

Preben Sauerberg, Roskilde

Et kvalitetsbevidst menneske

Tak for dit store engagement, din glæde, dine klare instruktioner, din store faglige viden og din gode musiksmag. I det hele taget er du et meget kvalitetsbevidst menneske.

Tina Nørgaard, psykolog

Jeg har ikke længere rygsmerter

Efter 8 ugers ugentlig Pilates har jeg ikke længere rygsmerter, som jeg ellers har haft on-off de sidste mange år. Stemningen på holdet er varm og hyggelig, og Lotte rammer plet med de meget varierede øvelser. Jeg glæder mig til at komme hver uge!

Louise Jacobi, psykolog

Fokus på livsglæde

Tak for dit altid smittende humør og træning som ikke kun har fokus på idealet om den perfekte krop, men på livsglæde.

Stine Jersild, lærer

Pilatsretreat med fokus på kroppen, nuet og den gode stemning

Mine forventninger til Pilates-retreatet var at dyrke et par dage, hvor fokus er på nuet.  At koble af og koncentrere sig om selvet og kroppen. At være i en gruppe af mennesker hvor stemningen er kærlig og respektfuld, uden fordomme, forventninger, krav og forbehold. 

Alle mine forventninger blev indfriet. På den sidste dag og følte jeg mig afslappet og glad. Jeg kunne mærke at jeg havde brugt min krop, jeg havde ikke spekuleret over næste arbejdsopgave eller over hvad skal vi skulle spise mandag. Jeg havde i det hele taget en ro i kroppen, som jeg tog med mig hjem.

Jeg føler stadig en samhørighed til de kvinder, jeg var afsted med.

Vinnie Kelp, ung kvinde fra Roskilde

Min krop kan ikke undvære din Pilates

Min krop kan ikke undvære din Pilates. Din evne til at skabe et trygt rum for min krop, gør at jeg ikke har misset en eneste gang de sidste 15. mdr. Det i sig selv er for mig helt unikt. DEN VIL TIL ROSKILDE og bevæges igennem din meget nærværende undervisning, din evne til at skabe en god stemning og den fedeste indlevende musik. Du formår at skabe nye øvelser hver gang, som gør det nyt, spændende og udfordrende. Tak Lotte

Sanne Mikaela, Livsglædecentret

Ren forkælelse

Jeg kan helt klart anbefale dette retreat. Det var ren forkælelse og professionel instruktion.

Hanne Olsen, Kalundborg

Nytårskur 2017

Det var en lækker afslappende weekend, hvor alt gik op i en højere enhed; træning, hygge, mad, tid for sig selv, frisk luft. Alle kom med et åbent sind og havde lyst til at bidrage positivt. 1000 tak Lotte, for en super weekend.

Vicki Stevold, Roskilde

Ro i sjælen

Jeg fik virkelig ladet batterier op, fik ro i sjælen, og fik lært nogle rigtig søde piger at kende.

Jette Eriksen, Roskilde

Alt gik op i en højere enhed

Lottes retreat på Villa Fjordhøj i Skælskør i weekenden 3-4-5. juni har været en berigende oplevelse, alt gik op i en højere enhed. Kyndig undervisning i topklasse, charmerende hotel/kursuscenter med hyggelige hjemlige forhold, yndige værelser, lækker mad lavet med kærlighed af lokale råvarer og venligt smilende personale, smuk udsigt med rigt fugleliv, dejligt selskab med skønne kvinder, og så i denne særlige weekend det mest fortryllende vejr, som man ikke kunne ønske sig bedre.

Alt i alt en vidunderlig, afslappende og inspirerende oplevelse. Tak for det.

Suzanne Hansen, Svogerslev

Pilates virker på nedsat funktion i bevægeapparatet

I forbindelse med en blodprop i hjernen for 2 år siden, blev jeg halvsidigt lammet i venstre side af kroppen. Gennem intensiv træning fik jeg hurtigt min gangfunktion igen. Min venstre arm og hånd, havde dog fortsat kraftnedsættelse og motoriske og finmotoriske problemer. Jeg har nu gået til Pilates hos Lotte i ca. et år, og oplever en markant bedring i mine funktioner i armen og hånden. Jeg har faktisk fået flere kræfter i armen, bedre koordination og finmotorik.   Jeg er ikke i tvivl om instruktørens indsats har været afgørende for mig. På trods af at vi er et hold, evner instruktøren at støtte mig med særlige øvelser, der passer præcis til mig og mine problemer, samt støtte og relevant ros.   Det giver selvtillid og godt humør at få styrket sine funktioner i forhold til et handicap. Jeg bliver ved med at gå til Pilates i mange år, er blevet lidt afhængig af det ugentlige løft, fysisk som psykisk.

Araxi Suren, Roskilde

Nærvær, tryghed, respekt og professionel instruktion

Veltilrettelagt undervisning, varieret program, professionel og kyndig instruktion, sanseoplevelse, god og afslappet atmosfære, lækker mad tilberedt med kærlighed, god vin, træning underåben himmel til lyden af fuglefløjt og duften af græs, en dukkert i det kølige vand, et dyp i det varme Elverbad, skønne mennesker og god stemning, nærvær, sjæl og charme, hygge og ro – det er nogle af de ord der kan hæftes på Retreat maj 2016 med Lotte Larsen på Villa Fjordhøj i Skælskør.

Stor tak til dig Lotte for at finde de perfekte fysiske rammer og for, med dit behagelige væsen, at skabe et rum med tryghed og respekt for den enkelte. Det var en fantastisk weekend!

Pia Hansen, Jyllinge.

Tak for en god workshop i Blid Bevidst Bevægelse

Tak for en super workshop i fredags. Min ryg har det så meget bedre, jeg vidste slet ikke hvor dårlig den var blevet. Jeg kan stadig mærke workshoppen i ryggen, men på en god måde. Jeg , mere præcist min ryg, glæder sig allerede til næste workshop med Blid Bevidst Bevægelse.

Helene Dyrhauge, adjunkt.

Du inspirerer mig så meget

Det har været helt fantastisk at gå på dit Pilateshold – du inspirerer mig så meget. Efter hver undervisningstime er jeg gået hjem og har kunnet mærke en positiv forandring i både krop og sind. Tusinde tak for det. Jeg kommer til at savne vores onsdage. Jeg satser på et på gensyn og ikke et farvel.

Esther Dupont, pædagog

Nu kan jeg smertefrit være med i alle øvelser

Som jeg har nævnt for dig, fik jeg for et par år siden, konstateret slidgigt i min skulder. Smerterne i armen betød at jeg ikke kunne svømme, som jeg rigtig godt kan lide, og at jeg måtte stoppe med power-yoga. I januar 2014 startede jeg til Pilates hos dig, og jeg er glad. Det er godt for hele mig, men specielt en stor glæde, at jeg ikke mærker til slidgigten i skuldreren. I begyndelsen kunne jeg ikke være med til halvdelen af øvelserne, fordi det gjorde direkte ondt. Men nu, et halvt år efter, kan jeg smertefrit være med i alle øvelser. Jeg mærker en tydelig styrkelse – det er fantastisk

Og så er du Lotte, bare en super dygtig lærer og et dejligt menneske, det er en fornøjelse. Jeg glæder mig til hver tirsdag. Tak!

Annette Faaborg

Jeg har aldrig været stærkere

“Pilates hos Lotte er mit ugentlige åndehul. Her får jeg ro og et fokuseret nærvær i både krop og sjæl. Jeg oplever verden lysere og hverdagen gladere når jeg går ud af døren hos Lotte. Det har jeg aldrig oplevet før selvom jeg har gået til pilates hos andre undervisere. Lotte formår at skabe rammerne for det jeg plejer at kalde “kropslig meditation”, hvor indadvendtheden og fokuseringen på at spænde og koordinere specifikke muskler skaber en følelse af at være fuldstændig grounded og tilstede i min egen krop. Endelig har pilates betydet at jeg er sluppet af med mangeårige svage muskler i skulder-nakkeåget og arme. Faktisk er jeg begyndt at ro kajak! Jeg har aldrig været stærkere end jeg er nu. Jeg kan kun give Lotte mine bedste anbefalinger”

Rikke Forslund, ergoterapeut.

Du er god til at få en til at føle sig god nok

”Pilates som du ”styrer” den, giver mig øget kropsbevidsthed – jeg får det helt klart godt af det. Du er god til at skabe god stemning, og til at få en til at føle sig god nok. Den balance der er mellem seriøst arbejde og løssluppenhed passer lige præcis til mig!”

Hanne Due, lærer

Kompetent undervisning og imødekommende stemning

Meget kompetent undervisning med udfordring til alle uanset niveau. Kurset afholdt i en åben og imødekommende stemning, der helt naturligt medførte gode samtaler og en sund latter. Stedet var en ren naturperle. Tak for turen.”

Dorte Rosendahl, sygeplejerske

Mentale benspænd i en indholdstung hverdag

Jeg bruger mine sessions med Lotte Larsen som mentale benspænd i en indholdstung ledelseshverdag. Jeg får trukket vejret ud i alle kroge af kroppen, får helt fysisk genskabt jordforbindelsen ved at mærke fodsålerne i gulvet, får ranket ryggen og sænket skuldrene. Jeg er altid mere i mental balance og ro og i kontakt med mig når jeg går fra en session.

Mandlig leder i offentlig organisation

Pilates-retreat på Sydfyn

”Jeg har nydt 3 dage med fokus på både krop og sjæl. Lotte fylder rummet med ro, varme, menneskelighed, glæde – sved på panden og ømme muskler”.

Hanne Brandtberg, læge.

Alt i alt: Weltklasse!

Kære Lotte. Du er et meget dejligt menneske, og så er du knald-dygtig til dit fag, og det får mig altid til at gå bagover, når jeg møder nogen, der gør sig umage. Og så får man også mange gode grin hos dig. Alt i alt: Welt-klasse!

Lisbeth Malle, selvstændig

Lotte satte min ryg og mine dårlige vaner på plads

Udover en grundlæggende dyb faglig indsigt, er Lottes store styrke den personlige vinkel på behandlingen med helt konkret og indviduel rådgivning. Jeg havde gennem et par uger haft problemer med tiltagende lændesmerter, der efterhånden gik op i nakken og ned i baglåret. Jeg kontaktede derfor Lotte. Med få spørgsmål og endnu færre dikkedarer skabte Lotte sig hurtigt et præcist billede af min situation, og meget effektivt fik hun sat både min ryg og mine dårlige vaner på plads.  Effekten kunne mærkes med det samme, og jeg har ikke haft problemer siden, selvfølgelig både på grund af den konkrete behandling på dagen, men også takket være målrettet rådgivning til lige præcis min situation. Jeg er ikke til langstrakte træningsforløb og komplicerede øvelsesprogrammer. Det fangede Lotte meget hurtigt og gav mig i stedet for en række helt konkrete råd til bedre rutiner og arbejdsstillinger. Ganske små, men meget effektive justeringer i min hverdag, og jeg kan konstatere, at hendes indsats virkede fra dag 1. Hun fik mig rettet ud og rettet op, og det var imponerende at opleve Lottes varme væsen og hænder, indsigt og faglighed. Kort sagt professionel behandling med personlig rådgivning og meget konkret effekt.”

Anders Tornberg, grafiker

Ro i sjælen på travle dage

Jeg har gennem mange år haft problemer med skulder og ryg, men efter en kort periode med Pilates hos Lotte, kan jeg allerede mærke bedring.
Pilates er mit frirum, der giver mig energi og samtidig ro i sjælen på travle hverdage. At jeg tager mine pilates timer hos Lotte, er en ekstra bonus, da hun har et åbent sind, drive, humor og en god forståelse for at der er forskellighed på holdet. Og gør meget ud af at vise os øvelserne korrekt.
Jeg kan kun give Lotte mine varmeste anbefalinger’.

Camilla J. Larsen, CMR-konsulent

Fokus på den enkelte

Tusind tak for en dejlig tur til Korsika. Det var en rigtig god instruktion du gav – og giver :-). Det har jeg lært meget af. Det bedste er at få at vide HVORFOR vi lige laver den og den øvelse, således at man gør det rigtige og kan bruge det rigtigt. Du har også hele tiden fokus på den enkelte. Det har været en fornøjelse !

Maria Gregers Bindslev

Lotte Larsens behandling var et gennembrud til min rehabilitering

Jeg startede behandling hos Lotte Larsen på et tidspunkt hvor jeg var så alvorlig ramt af stress, at jeg hverken magtede at arbejde, eller gøre de mest almindelige gøremål, så som indkøb. Jeg havde i længere tid modtaget meget dygtig psykologhjælp, men erfaringen har nu vist mig, at den verbale hjælp har sin begrænsning. Allerede efter første behandling hos Lotte Larsen, blev jeg i stand til både indkøb og mange andre ting, som jeg i længere tid ikke havde kunnet…….. Lotte Larsens behandling hjalp min krop til at slappe af og Lottes behandling er præget af faglig dygtighed, integritet, indsigt, empati og rigtig god fornemmelse for den enkeltes behov.

Karina Adel Jarlstrup, skuespiller & dramalærer

Stemningen er rar og afslappet

Lottes Pilates undervisning er præget af stor faglig dygtighed og samtidig er stemningen rar og afslappet. Instruktionenerne til øvelserne er grundige og hun kommer gerne rundt  og lægger en hånd der hvor der skal intensiveres eller slippes, så kropsbevidstheden øges. Jeg oplever klart, at hun lægger niveauet efter deltagerne og at hun foreslår et alternativ til at gøre øvelsen lettere eller sværere.

I sin undervisning er hun særdeles nærværende og udover Pilates øvelserne, hvor kroppen gennemgås grundigt hver gang, og hvor der kan være udvalgte fokusområder, så afsluttes der med udspænding og afspænding.  Her er det tydeligt, at hun udover at være Pilates instruktør også er uddannet bevægelsespædagog. Hun bruger forskellige afspændingsmetoder og inddrager altid vejrtrækningen på smukkeste vis.

At undervisningen så også foregår i et super lækkert lokale med lysdæmpning og ingen støj fra omkringliggende træningsrum – gør det bare så rart at være der.

Jeg kan kun give Lotte mine bedste anbefalinger og sige at det er dejligt at være i så kompetente hænder.

Annette Hjulmand, fysioterapeut

Fuld valuta for pengene!

Hvorfor dyrker jeg Pilates?

 •  Jeg oplever efter en del års træning at:
 • Muskelkorsettet er styrket og balancen dermed er rigtig fin
 • Jeg har aldrig smerter i bevægeapparatet
 • En lille skavank i den ene skulder holdes i ave
 • Hvorfor dyrker jeg Pilates hos Lotte Larsen
 • Jeg møder hver gang en oplagt, yderst opmærksom og kompetent instruktør
 • Den enkelte på holdet modtager hver gang god vejledning i øvelserne
 • Stemningen er rigtig fin – træningen er krydret med en god portion humor af den gode slags
 • De fysiske rammer er super – studiet ligger centralt i rolige omgivelser og lokalerne er lækre at være i – og så er 5 kvarters træning lige tilpas

Hanne Christensen, seniorkonsulent

Jeg elsker hendes musikvalg

Det er en fornøjelse at deltage på Lottes hold, Pilates og Gotvedbevægelse. Lotte er meget samvittighedsfuld og professionel med et højt fagligt niveau. Dejlig, kompetent og vældig behagelig at modtage undervisning af. Lotte har et smittende humør og  en skøn humor og så elsker jeg hendes musikvalg. Jeg ønsker Lotte tillykke og held og lykke med de nye lokaler. Ønsker selv at deltage fremover. Har været elev hos Lotte gennem 2-3 år.

Helle Degn, afspændingspædagog dap.

Et professionelt højt niveau

Min ryg og jeg har gået til træning hos Lotte i over 12 år. Vi går til både Pilates og Gotved gymnastik, og indimellem tager vi os også en gang massage (uhm). Alle tre dele er præget af et professionelt højt niveau, træningen er varieret og gennemtænkt, instruktionerne præcise og pædagogiske, og der er tid og overskud til vejledning og alternative øvelser ved evt. individuelle skader eller svagheder. Og så gør det jo ikke noget, at musikvalget er spændende, og stemningen er præget af varme og humor. Men først og fremmest er Lottes træningsprogrammer effektive. Min ryg mærker tydeligt, at den bliver styrket, så den kan fungere i hverdagen.

Min yndlingsøvelse? Afspændingen til sidst!

Merete Kiær – lektor v/ VUC

Et mærkbart resultat

Jeg har gennem ca. et halvt år modtaget behandlinger hos Lotte Larsen, med et mærkbart resultat.Lotte´s behandlinger, som både omhandler afspændingsøvelser, samt dybdegående massage, mod for mit vedkommende begyndende stress,  har ikke kun den forventede langtidsvirkning. Når jeg forlader briksen efter endt behandling, føler jeg en markant forbedring af mit velvære, sammenlignet med, da jeg lagde mig.

Carsten Nørgaard, direktør

3 gode grunde til at deltage i Gotvedgymnastik hos Lotte Larsen:

   • Man får på en dejlig måde gennemarbejdet alle muskler og led, hvilket giver en rigtig god fornemmelse i hele kroppen.
   • Man slutter af med en skøn afspænding.
   • Man går derfra med godt humør pga. den altid glade og positive lærer.

Olga Bak, Frederiksborgvej 19, Roskilde

Psykolog: Jeg anbefaler min klienter et supplement

Som psykolog med speciale indenfor arbejdsrelaterede problemstillinger møder jeg hver dag mennesker med belastningslidelser især stress. I arbejdet for at få det bedre er afgørende at sætte ind psykologisk og kropsligt. Jeg anbefaler ofte mine klienter at supplere den psykologiske behandling med et stresshåndteringsforløb hos Lotte Larsen. Lotte Larsen arbejder med det fysiologiske aspekt; at give nervesystemet ro, optimere vejrtrækningen, løsne fysiske spændinger og skærpe kropsbevidstheden, således at kroppen ganske langsomt opleves som et godt sted at vende hjem til. Lotte arbejder med stor kompetence og ro, i respekt for den enkelt, og jeg giver hende derfor mine bedste anbefalinger.

Annick Guichard Cand.psych., aut. arbejds- og organisationspsykolog

Du har styr på dit budskab

Kære Lotte.

Jeg vil ikke undlade at sige dig mange tak for en god og inspirerende undervisning i dag i Jyllinge.

Du har karisma, har styr på dit budskab og din fagkundskab, er sød og imødekommende, har humor og et sødt smil.

Jeg har deltaget i mange gymnastik/bevægelseskurser.  Dette var langt  det bedste. Jeg  fik ideer, teknikker, øvelser og musik med hjem (endda meget af det på print), som jeg glæder mig til at bruge fremover i mit virke som instruktør i Hørsholm Senior Idræt.

Tak for en rigtig god oplevelse, som var værd at køre efter.

Susanne Dethlefsen, NLP Master CoachRungsted Kyst