Stresshåndtering

Jeg har desværre ingen massagetider pt. da jeg har knust min albue og er sygemeldt. Jeg ved endnu ikke hvornår jeg er tilbage. Beklager. 

  • giv førstehjælp til en stressramt krop
  • lær at lytte til kroppens signaler 

Stress opstår når der er ubalance mellem krav & ressourcer

Dette forløb giver dig redskaber til at tackle stress og stresssymptomer. Behandlingen er en kombination af massage, åndedrætsteknik, afspænding samt groundingøvelser. Behandlingen bedrer din kropsbevidsthed, hjælper dig tilbage i nuet – og dermed til mere klarhed. Ved at lære dine symptomer at kende, kan du bruge dem som advarselssignaler. Massage frigiver hormonet oxytocin, som nedsætter cortisol-(stresshormon)indholdet i blodet. Derudover løsnes muskelspændinger, som er en naturlig følge af stress.

Du lærer hvordan du ved hjælp at vejrtræningen kan ændre din tilstand.

Behandlingen er ikke terapeutisk, og kan forenes med samtaleterapi hos psykolog eller lign. Behandlingen stiller dog ingen krav om anden behandling og alle kan deltage uanset stressniveau. Forløbet er individuelt.

Forløb: 5 gange á 1 time – dog 1½ time første gang.
Pris: 3.750 kr.

Du bedes medbringe 2 lagner
(Lagner kan også lejes til 50 kr.)

Er du usikker på om massageformen eller forløbet er noget for dig, har du mulighed for at købe en enkelt behandling (600 kr.) inden du beslutter dig for forløbet.

“Du kan ikke standse bølgerne – men du kan lære at surfe”
Citat fra bogen ”Lige meget hvor du går hen er du der – At leve med fuld opmærksomhed” af Jon Kabat Zinn