Træn når det passer dig

Træn din ryg stærkere, bliv mere fri i dine bevægelser og løft din energi hjemme fra stuegulvet. Du bliver guidet hele vejen.

Lottes Online træningsklub

Kom i gang nu – og få det bedre allerede i morgen.

Priser fra 169,-

De første 3 dage er GRATIS

Pris pr. måned 209 kr. / mdr.
Pris efter 2 måneders medlemskab: 169 kr. / mdr.

Det får du

Som abonnent af online træning finder du altid et bredt udvalg af forskellige programmer. Nogle af programmerne kræver redskaber, men der vil altid være programmer der kun kræver, at du har en måtte.

Du får over 25 forskellige programmer at vælge mellem:

• Korte emnespecifikke videoer med fokus på nakke, ryg,
hofter, fødder, søvn, core, en stille morgen mv.

• Gotvedbevægelse

• Pilates

• Afspændings lydfiler

Det får du ud af online træning

Allerede efter første gang vil du mærke en positiv forskel i din krop.
Efter en måned med bare én gang ugentligt træning, vil du være:

• stærkere i både dine stabiliserende muskler og dine holdningsmuskler

• mere bevægelig fordi du i en del af øvelserne arbejder med fleksibilitet. Det giver en øget frihed i kroppen. For mange mærkes dette både fysisk og psykisk

• mere energisk, fordi kroppen er skabt til at bevæge sig, så når du bevæger dig, belønnes du med mere energi

• bedre til at holde pauser og stoppe i tide, fordi du er i bedre kontakt til kroppen og derved bliver skarpere på at mærke kroppens signaler.

• mere fokuseret, fordi både bevægelse og den afspænding som programmerne slutter med, skaber klarhed i hovedet. Hjernen arbejder bedre når den får pauser.

Hvor og hvornår foregår online træning?

Du kan træne online hvor og hvornår det passer dig, når blot der er internetforbindelse.

Sådan tilmelder du dig Lottes Online træningsklub

Tryk på “Tilmeld dig her”-knappen.

Vær opmærksom på at du skal give dine kort oplysninger ved oprettelse. Efter 3 dage hæves beløbet automatisk, medmindre du har afmeldt medlemskabet.

De første 3 dage er gratis.
Der er ingen binding, du kan opsige medlemskabet når som helst.

Rart at vide

Et program er opbygget med en kort intro som byder dig velkommen og forklarer hvad programmet indeholder og hvad du skal bruge.
Enkelte opvarmende øvelser som gør dig fysisk og mentalt klar til at bevæge dig
En række øvelser som gør dig stærkere, mere smidig, øger din balance og styrker kredsløbet alt efter hvilket program du vælger.
Der holdes fokus på dit åndedræt så du bliver bedre til at trække vejret både styret og frit. Du lærer at skabe både mere energi og mere ro ved hjælp af åndedrættet.
Der afsluttes i mange af programmerne, med en guidet afspænding som lader kroppen regenerere og giver dig tid til at mærke at det gode du har gjort for dig selv.

En træningsmåtte og 2 m2 frit gulv.

Du bliver præsenteret for en række redskaber i de forskellige videoer, som du kan vælge at anskaffe dig. Der er altid mulighed for at vælge alternativer eller vælge et program helt uden brug af redskaber.

Det er ikke muligt at downloade videoerne. De er kun til rådighed så længe du er abonnent.

Ja, det kan du faktisk.

Programmerne er lavet for at blive brugt. Derfor kan du som bruger af online træningen, også være med til at præge indholdet. Fortæl mig hvad du ønsker eller mangler. Det kan være et bestemt kropsområde, et bestemt emne eller en bestemt varighed. Så vil jeg tage dit ønske op til overvejelse i planlægningen af de kommende programmer. En del af programmerne der allerede findes, er udarbejdet ud fra ønsker fra abonnenterne.

Det siger deltagerne

Jeg er super glad for at træne online hos Lotte. Det passer rigtig godt i min hverdag, selv at kunne bestemme, hvornår og hvor mange gange i løbet af ugen jeg kan/vil træne. Desuden er det dejligt at have flere forskellige videoer at træne efter. Instruktionen er nem og ligetil at følge. Kan varmt anbefales.

Jeg har netop lavet Gotved onlinetræningen, og i sidste uge lavede jeg Pilates online træning herhjemme. Dine instruktioner er rigtig gode – det er så godt, at du fortæller, hvad der er vigtigt, hvad man ikke skal gøre og ofte også giver alternativer til de forskellige øvelser. Man er virkelig i de bedste hænder.

Tusind tak for dine on-line pilates-forløb. Jeg er så begejstret for dem, så jeg laver dem min. 5 x ugen, og de virker ift. min nye skavank inde under skulderbladet.

Vil du vide mere om Lottes Online træningsklub

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig

Skriv en mail til på: mail@lottelarsen.com
eller ring til mig på 29 28 48 36

Er du nysgerrig på indholdet i online træning? Tilmeld dig herunder. De første 3 dage er gratis.