Varieret træning i 3 dage

Pilates, dynamisk Gotvedbevægelse, afspænding, selvmassage og fascierelease, naturtræning, vildmarksbad / havdyp og sauna, lækker mad af lokale råvarer, fællesskab og alenetid.

Retreats

3 dages undervisning, 2 overnatninger, lækker mad af lokale råvarer og ro.

Priser fra 4.200,-

Kommende retreats

Fredag d. 31. maj – søndag d. 2. juni 2024

Dette sommer retreat afholdes på Kirsebærgården i Odsherred som ligger naturskønt i Nakke. Vi har hele stedet for os selv.

Retreatet er kun for kvinder.

1 plads tilbage.

Fredag d. 10. januar – søndag d. 12. januar 2025

Dette nytårs retreat afholdes på Hotel Klinten som ligger naturskønt i Rødvig lige ud til Østersøen.

Retreatet er både for kvinder og mænd.

Fredag d. 13. juni – søndag d. 15. juni 2024

Dette sommer retreat afholdes på Kirsebærgården i Odsherred som ligger naturskønt i Nakke. Vi har hele stedet for os selv.

Retreatet er kun for kvinder.

Det siger deltagerne

Pilatesretreat med Lotte er en helhedsoplevelse for krop, sjæl og hjerte, hvor man bliver taget i hånden og ført blidt i tættere og kærligere kontakt med sig selv.

Lotte er en meget behagelig underviser. Meget grundig og meget velforberedt.
Det var første gang jeg var med, men bestemt ikke sidste. Jeg lod mig føre i blinde og det levede 110 % op til mine forventninger.

Det er få tidspunkter i min hverdag hvor jeg oplever ro og tid til at mærke efter som jeg oplever det på Lottes veltilrettelagte retreat. Lotte har stor opmærksomhed på den enkelte, og er vært på den mest elegante måde, så alle oplever nærvær, omsorg og plads til bare at være og slappe af. Værtsskabet udleves på samme tid diskret og med et kæmpe ansvar for vores oplevelse.

Vil du vide mere om, eller tilmeldes et af mine retreats?